Reinigen mechanische ventilatie.

Mechanische ventilatie van een woning zorgt ervoor dat het vocht en stoffen uit uw woning verdwijnen. Voor een optimale gezondheid en een goede conditie is goede ventilatie nodig!

Mechanische ventilatie van een woning zorgt ervoor dat het vocht en stoffen uit uw woning verdwijnen. Voor een optimale gezondheid en een goede conditie is goede ventilatie nodig!

Bij mechanische ventilatie vindt de afvoer plaats via een draaiende elektrische ventilator. U ventileert goed als er verse lucht naar binnen kan en de vieze lucht naar buiten kan.
Uit onderzoeken is gebleken dat de mechanische ventilatie in een woning binnen twee jaar nog maar voor de helft zo goed ventileert.

Door de hoeveelheid stof en vet dat  in het ventilatiekanaal en de afzuigunit blijft zitten, neemt de afzuigcapaciteit af. Stof en bacteriën hopen zich op en hierdoor worden ziektekiemen in de woning verspreid. Zo ontstaan er vaak gezondheidsklachten zoals allergische reacties en ademhalingsproblemen. Door slechte ventilatie kunnen ook de badkamer en keuken langdurig vochtig blijven. En er zullen dan uiteindelijk schimmels ontstaan.

Wilt u gezondheidsklachten, nare luchtjes en schimmel voorkomen dan is het raadzaam om het hele ventilatiekanaal 1 maal per 3 jaar te laten reinigen. U kunt hiervoor terecht bij Betuws Schoorsteenveegbedrijf. Onze medewerkers hebben ruime ervaring in deze specialistische reiniging. Niet alleen de motor maar alle ventilatiebuizen van het hele kanaal worden schoongemaakt. Hiervoor wordt speciale apparatuur gebruikt. De luchttoevoer en afvoer worden gemeten om het resultaat na het reinigen te bepalen.

Heeft u vragen over het reinigen van een mechanische ventilatie of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.

Voor onze contact gegevens klik hier.

Werkgebied

Klik hier om te bekijken of wij ook schoorsteen-vegen in uw regio.

 

Advies

Klik hier voor al uw vragen over schoorsteentechniek. U kunt ook bellen met onze medewerkers.

ASPB...

De ASPB is de landelijke organisatie van schoorsteen-
veegbedrijven. Lees meer

 

 

 

Haarden

Klik hier voor vrijblijvend advies over aanschaf, plaatsing van een openhaard of houtkachel.

 

 

Fotogalerij

Op deze pagina tonen wij u diverse foto's van onze werkzaamheden en/of mooie projecten.

 Webshop.

Klik hier om naar de online webshop te gaan van het Betuws Haardenhuis.

 

Betuws Schoorsteenveegbedrijf | Hoofdkantoor | Rijksstraatweg 47a | 4194 SK Meteren | Tel:0345-745476