Elektrisch roterend reinigen

Onlangs zijn diverse Schoorsteenvegers van het Betuws Schoorsteenveegbedrijf uitgerust met een Roterend Elektrisch schoorsteenveegsysteem.

Roterend elektrisch vegen

Onlangs zijn diverse Schoorsteenvegers van het Betuws Schoorsteenveegbedrijf uitgerust met een Roterend Elektrisch Schoorsteenveegsysteem. Dé nieuwe revolutionaire manier van vegen waar wij erg enthousiast over zijn! 

Omdat de borstels nylon zwepen hebben, leveren ze zo goed als geen weerstand tijdens het inbrengen van het kanaal. Waar een traditionele borstel direct zal klemmen, schuift de elektrische borstelkop probleemloos door het rookkanaal. De borstelzwepen vegen werkelijk elke plek en hoek, geen enkele schoorsteenconstructie vormt nog een probleem. Op een zachte manier wordt het kanaal schoon geveegd zonder enige beschadigingen.

Vaker vegen in één keer, zo vaak dat u de tel kwijtraakt. De lichte en stofvrije veegmethode met een glansrijk resultaat! Of u nu een RVS-, flexibel- of bouwkundig kanaal heeft roet, pek of creosoot krijgt bij het Betuws Schoorsteenveegbedrijf geen kans om zich nog vaster te zetten in uw kanaal.

Hieronder ziet u twee foto's. De eerste foto is van bouwkundig rookkanaal vol met pek, de tweede foto is genomen na het roterend elektrisch vegen.

Hieronder ziet u twee foto's. De eerst foto is van een flexibel rookkanaal vol met pek, de tweede foto is genomen na het roterend elektrisch vegen.

Heeft u vragen over deze nieuwe manier van vegen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.

Voor onze contact gegevens klik hier.

 

 

Werkgebied

Klik hier om te bekijken of wij ook schoorsteen-vegen in uw regio.

 

Advies

Klik hier voor al uw vragen over schoorsteentechniek. U kunt ook bellen met onze medewerkers.

ASPB...

De ASPB is de landelijke organisatie van schoorsteen-
veegbedrijven. Lees meer

 

 

 

Haarden

Klik hier voor vrijblijvend advies over aanschaf, plaatsing van een openhaard of houtkachel.

 

 

Fotogalerij

Op deze pagina tonen wij u diverse foto's van onze werkzaamheden en/of mooie projecten.

 Webshop.

Klik hier om naar de online webshop te gaan van het Betuws Haardenhuis.

 

Betuws Schoorsteenveegbedrijf | Hoofdkantoor | Rijksstraatweg 47a | 4194 SK Meteren | Tel:0345-745476